Hopp til hovedinnhold

Møte- og selskapslokaler

La historiens sus inspirere til nytenkning, strategier og veivalg. La de vakre omgivelsene og den unike atmosfæren ramme inn selskapet. Vi hjelper deg slik at også ditt arrangement blir noe for historien...

 • Nærbilde av kuvert , festdekket bord Kafe Standpunkt
  1/16
 • Festdekkede bord i Kafe Standpunkt
  2/16
 • Buffet med flere fat med ulikt pålegg
  3/16
 • Ulike brød og rundstykker-buffet
  4/16
 • Kvinne ansatt i Kafe Standpunkt viser fram ei kake
  5/16
 • Nærbilde suppe i skål
  6/16
 • Nærbilde av to voksne personer som spiser i folkestua i kjelleren i Eidsvollsbygningen
  7/16
 • Bilde inn døra til folkestua i Eidsvollsbygningen der ei gruppe mennesker spiser et enkelt måltid
  8/16
 • Nærbilde detaljer på et bord i folkestua i Eidsvollsbygningen. På bordet står ei flaske, et brød ligger på ei fjøl og i bakgrunnen ser vi to stearinlys
  9/16
 • Publikum i auditoriet i Wergelands Hus ser på en presentasjon på lerret
  10/16
 • Storstua i konervatorboligen ved Eidsvoll 1814
  11/16
 • Kommode i gangen i konservatorbygningen ved Eidsvoll 1814
  12/16
 • Kjøkkenet i konservatorbygningen ved Eidsvoll 1814
  13/16
 • Interiørbilde fra Kafe Standpunkt viser stoler og bord, i bakgrunnen vindu fra gulv til tak
  14/16
 • Stoler i kino-oppsett i auditoriet i Wergelands Hus
  15/16
 • Langbord i auditoriet i Wergelands Hus
  16/16

Eidsvoll 1814 tilbyr en unik ramme for selskaper, kurs, konferanser og møter der vi kan tilby egnede lokaler, god, hjemmelaget mat og spesial-tilpassede omvisninger og aktivitetstilbud. 

Eidsvoll Verk har vært arena for noen av Norgeshistoriens viktigste møter. Og et møte på Eidsvoll 1814 er et møte man husker. La omgivelsene inspirere til store tanker, slik det gjorde det i 1814 da Grunnloven ble skrevet her. 

Kafé Standpunkt serverer hjemmelaget og kortreist mat fra vårt eget kjøkken, tilpasset  sesongen og deres ønsker. Vi tilbyr ærlig kvalitetsmat tilpasset til kundens ønsker enten det er snakk om frokostmøte-buffet, forfriskninger til møtet, lunsj eller tre-retters festmiddag. Vi har også alle skjenkerettigheter. Velbekomme.

Bilde fra auditoriet i Wergelands Hus viser utsnitt av noen stoler vendt mot lerretet som viser et bilde fra 17.mai med norske flagg.

Auditoriet

Auditoriet i publikumssenteret Wergelands Hus kan romme inntil 120 personer i kino-oppsett og 60 personer med bord. Salen har scene, talerstol, stort lerret med ny projektor fra 2023 der foredragsholder ikke skygger for innhold på lerretet. Vi har også p/a-anlegg for konserter eller tale med trådløse mikrofoner og mygger. Etter avtale kan vi også bistå med å strømme møter eller konferanser til Internett.

Auditoriet kan også dekkes til middager og selskaper, pyntet til fest, møblert med norske designstoler fra Hans Brattrud. Og med hjemmelaget mat fra eget kjøkken. Alle rettigheter.


Bilde fra stua i Konservatorboligen ved Eidsvoll 1814, viser et møtebord og en stor skjerm.

Konservatorboligen

Etter lange diskusjoner, bevilget Stortinget i 1901 17 000 til bygging av konservatorbolig i parken ved Eidsvollsbygningen. Huset var bolig til forvalterfru Gunnarsson flyttet ut i 1998. Nå, etter noen år som kontor og butikklokale, står huset klart som utleielokaler. 

Bygningen har flere rom av ulik størrelse, og eget kjøkken. Huset har ikke toaletter, de finnes i Eidsvollsbygningens nordre sidebygning. Men tross sin alder, har boligen fått installert trådløst nett, og i storstuen står en lyssterk 65-tommers skjerm for bruk i forelesninger og møter, med enkel tilkobling for PC/Mac via HDMI.

Huset er fylt med ro og de store vinduene gir det gamle huset en helt egen atmosfære og rom for å tenke stort – dette stedet har jo avlet noen av de største tanker og ideer i Norges historie, så vi vet at omgivelsene inspirerer. Og skulle dere trenge mer, kan vi tilby spesialtilpasset omvisning i Eidsvollsbygningen som et avbrekk i møtedagen, og mat og forfriskninger fra vår egen Kafe Standpunkt når det passer for dere.

Tilkomst og parkering

Fra Oslo S til Eidsvoll Verk st. bruker toget 30 minutter. På stasjonen står korresponderende busser inkludert i togbilletten. Til nærmeste busslomme ved museet bruker bussen 3-4 minutter. Føler du deg sprek, kan du gå fra togestatsjonen til Eidsvoll 1814 på 15-20 minutter.

Fra Gardermoen til Eidsvoll Verk st. bruker toget 5 minutter. Fra nord kommer togene fra Lillehammer og Eidsvoll st. to ganger i timen. 

Kommer du med bil på E6, svinger du av ved Nebbenes (se etter egen Eidsvoll 1814-skilting). Følg veien et par kilometer og parker på vår romslige parkeringsplass like inntil museumsområdet. Her  kan man parkere kostnadsfritt hele døgnet.

Bestilling

Ta kontakt med Anders for å bestille og tilpasse ditt arrangement.

Epost: booking@eidsvoll1814.no

Velkommen!