Hopp til hovedinnhold

Møte- og selskapslokaler

La historiens sus inspirere til nytenkning, strategier og veivalg. La de vakre omgivelsene og den unike atmosfæren ramme inn selskapet. Vi hjelper deg slik at også ditt arrangement blir noe for historien...

  • Nærbilde av to voksne personer som spiser i folkestua i kjelleren i Eidsvollsbygningen
    1/1

Eidsvoll 1814 tilbyr en unik ramme for selskaper, kurs, konferanser og møter der vi kan tilby egnede lokaler, god, hjemmelaget mat og spesial-tilpassede omvisninger og aktivitetstilbud. 

Eidsvoll Verk har vært arena for noen av Norgeshistoriens viktigste møter. Og et møte på Eidsvoll 1814 er et møte man husker. La omgivelsene inspirere til store tanker, slik det gjorde det i 1814 da Grunnloven ble skrevet her. 

Kafé Standpunkt serverer hjemmelaget og kortreist mat fra vårt eget kjøkken, tilpasset  sesongen og deres ønsker. Vi tilbyr ærlig kvalitetsmat tilpasset til kundens ønsker enten det er snakk om frokostmøte-buffet, forfriskninger til møtet, lunsj eller tre-retters festmiddag. Vi har også alle skjenkerettigheter. Velbekomme.

Bestilling

Ta kontakt for å bestille og tilpasse ditt arrangement:
booking@eidsvoll1814.no

Velkommen!

Våre utleielokaler

Bilde fra auditoriet i Wergelands Hus viser utsnitt av noen stoler vendt mot lerretet som viser et bilde fra 17.mai med norske flagg.

Auditoriet

Kurs, konferanser og møter: inntil 120 personer
Selskaper: inntil 60 personer

Auditoriet i publikumssenteret Wergelands Hus kan romme inntil 120 personer i kino-oppsett og 60 personer med bord. Salen har scene, talerstol, stort lerret med ny projektor fra 2023 der foredragsholder ikke skygger for innhold på lerretet. Vi har også p/a-anlegg for konserter eller tale med trådløse mikrofoner og mygger. Etter avtale kan vi også bistå med å strømme møter eller konferanser til Internett.

Auditoriet kan også dekkes til middager og selskaper, pyntet til fest, møblert med norske designstoler fra Hans Brattrud. Og med hjemmelaget mat fra eget kjøkken. Alle rettigheter.


Festdekkede bord i Kafe Standpunkt

Kafé Standpunkt

For selskaper for inntil 80 personer. 

Kafé Standpunkt kan leies til selskaper utefor museets åpningtid. Kafeen serverer god, hjemmelaget mat og vi dekker til langbord eller småbord, alt ettersom hva som passer ditt selskap.  

Kafeen ligger i moderne og hyggelige lokaler i Wergelands Hus med utsikt over den idylliske Andelva på den ene siden og Eidsvollsbygnignen på den andre. Vi har også en stor terrasse der man kan nyte gode sommerdager. Kafeen er lett tilgjengelig for bevegelseshemmede. 

Storstua i konervatorboligen ved Eidsvoll 1814

Konservatorboligen

Passer for møter for inntil 15 personer. 

Konservatorboligen er godt egnet for møter og mindre selskap inntil 20 personer. Huset har trådløst nett og storskjerm. 

Her kan vi tilby enkel servering, som for eksempel suppe, kalde retter og/eller kaffe og kake. 

Bilde inn døra til folkestua i Eidsvollsbygningen der ei gruppe mennesker spiser et enkelt måltid

Folkestua/Vinkjelleren

Passer for møter og selskaper for inntil 20 personer

I unike lokaler i kjelleren til selveste Eidsvollsbygningen kan vi dekke langbord til inntil 20 personer. Her kan vi tilby enkel servering, som for eksempel suppe, kalde retter og/eller kaffe og kake. 

Omvisninger og kulturelle innslag

Få et avbrekk i møtedagen med en omvisning i Eidsvollsbygningen, eller gi gjestene i ditt selskap en unik kulturell opplevelse!

Tilkomst og parkering

Fra Oslo S til Eidsvoll Verk st. bruker toget 30 minutter. På stasjonen står korresponderende busser inkludert i togbilletten. Til nærmeste busslomme ved museet bruker bussen 3-4 minutter. Føler du deg sprek, kan du gå fra togestatsjonen til Eidsvoll 1814 på 15-20 minutter.

Fra Gardermoen til Eidsvoll Verk st. bruker toget 5 minutter. Fra nord kommer togene fra Lillehammer og Eidsvoll st. to ganger i timen. 

Kommer du med bil på E6, svinger du av ved Nebbenes (se etter egen Eidsvoll 1814-skilting). Følg veien et par kilometer og parker på vår romslige parkeringsplass like inntil museumsområdet. Her  kan man parkere kostnadsfritt hele døgnet.

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 2