<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Barn i museet

Vi er opptatt av å gi barn og familier gode og engasjerende opplevelser, og har mange aktiviteter som er laget spesielt med tanke på barn, foreldre og besteforeldre på tur. kafé Standpunkt har eget aktivitetsbord med tegnesaker og ulike leker og spill. Det er også et eget lekeområde bak publikumssenteret Wergelands Hus.

 • (Foto/Photo)
  1/7
 • (Foto/Photo)
  2/7
 • (Foto/Photo)
  3/7
 • (Foto/Photo)
  4/7
 • (Foto/Photo)
  5/7
 • (Foto/Photo)
  6/7
 • (Foto/Photo)
  7/7

Vinterferie:

I uke 8 står klima og miljøvern på plakaten. Bli med på «Naturens Riksforsamling», der du kan bygge din egen Riksforsamlings-snømann, løse oppgaver i vår natursti og bli med på morsomme lærerike aktiviteter i vår aktivitetsutstilling.

Påskeferie:

Se vår hjemmeside i forkant for informasjon om tilbud i palmehelga. Selve påsken, fra skjærtorsdag til 2. påskedag, holder museet stengt.

Sommerferie:

I hele juli står barna og barnefamiliene i sentrum på Eidsvoll 1814. Gjennom sommertilbudet «Tidsreiser 1814» ønsker vi å gi dere en aktiv dag på museet der høydepunktene er familietilpassa omvisning i Eidsvollsbygningen og vandreteateret "De gode hjelperne" for barn.

Høstferie:

Vi har ulike aktivitet for barn i uke 40, og i forkant vil du finne mer informasjon her på nettsida vår.

Jul ved Eidsvollsbygningen:

Andre helga i desember desember tenner vi stearinlys i hele Eidsvollsbygningen. På den måten får man følelse av hvordan det det var da herskapet hadde gjester for 200 år siden.  Vi har barneaktiviteter begge dagene. Mer informasjon finner du her på nettsiden i forkant av arrangementet.

 • (Foto/Photo)

Mobilapp:

Med Bædi & Børdi-appen på telefonen, kan du jakte på steder der geita Bædi og fuglen Børdi dukker opp og forteller deg om historien på sitt humoristiske vis. Gratis uteaktivitet. Se https://eidsvoll1814.no/badi-og-bordi-guider-pa-eidsvoll-1814

Ferietid er familietid. Ta med barna til Eidsvoll 1814 i ferien!