<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Barn i museet

Vi er opptatt av å gi barn og familier gode og engasjerende opplevelser, og har mange aktiviteter som er laget spesielt med tanke på barn, foreldre og besteforeldre på tur. Kafé Standpunkt har eget aktivitetsbord med tegnesaker og ulike leker og spill. Det er også et eget lekeområde bak publikumssenteret Wergelands Hus.

Aktivitetshefte:

Alle barn som er med på omvisning i Eidsvollsbygningen får med seg aktivitetsheftet «Oppdag museet». I heftet møter barnet Riksløven og husmusa som viser fram Eidsvollsbygningen på en litt annen måte enn det som er vanlig. Heftet passer for barn i alderen 4-10 år.

Mobilapp:

Med Bædi & Børdi-appen på telefonen, kan du jakte på steder der geita Bædi og fuglen Børdi dukker opp og forteller deg om historien på sitt humoristiske vis. Gratis uteaktivitet.

Se https://eidsvoll1814.no/badi-og-bordi-guider-pa-eidsvoll-1814

Ferietid er familietid. Ta med barna til Eidsvoll 1814 i ferien!

Vinterferie:

•I uke 8 står klima og miljøvern på plakaten. Bli med på «Naturens Riksforsamling», der du kan bygge din egen Riksforsamlings-snømann, løse oppgaver i vår natursti og bli med på morsomme lærerike aktiviteter i vår aktivitetsutstilling.

Påskeferie:

•Palmesøndag er det aktivitetsverksted i auditoriet i Wergelands hus.

Sommerferie:

•I hele juli står barna og barnefamiliene i sentrum på Eidsvoll 1814. Gjennom sommertilbudet «Det var en gang…» ønsker vi å gi dere en aktiv dag på museet med blant annet vandreteater, aktivitetsverksted og natursti.

Høstferie:

•Vi har ulike aktivitet for barn i uke 40, nærmere informasjon kommer.

Jul ved Eidsvollsbygningen:

12. og 13. desember tenner vi stearinlys i hele Eidsvollsbygningen. På den måten får man følelse av hvordan det det var da herskapet hadde gjester for 200 år siden.  Vi har barneaktiviteter begge dagene. Mer informasjon kommer.