<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Barn i museet

Vi er opptatt av å gi barn og familier gode og engasjerende opplevelser, og har mange aktiviteter som er laget spesielt med tanke på barn, foreldre og besteforeldre på tur. Barnevennlige aktiviteter er merket med den lille riksløven. Kafé Standpunkt har eget aktivitetsbord der barna kan tegne og lage sin egen button. Det er også et eget lekeområde bak publikumssenteret Wergelands Hus.

Vi har utviklet heftet «Oppdag museet» som barna får ha med seg på omvisning i Eidsvollsbygningen. I heftet møter barnet Riksløven og husmusa som viser fram Eidsvollsbygningen på en litt annen måte enn det som er vanlig. Heftet passer for barn i alderen 4-10 år. 

Ferietid er familietid. Ta med barna til Eidsvoll 1814 i ferien!

Vinterferie:

  • I uke 8 står klima og miljøvern på plakaten. Bli med på «Naturens Riksforsamling», der du kan bygge din egen Riksforsamlings-snømann, løse oppgaver i vår natursti og bli med på morsomme lærerike aktiviteter i vår aktivitetsutstilling.

Påskeferie:

  • Palmesøndag er det aktivitetsverksted i auditoriet i Wergelands hus.

Sommerferie:

  • I hele juli står barna og barnefamiliene i sentrum på Eidsvoll 1814. Gjennom sommertilbudet «Det var en gang…» ønsker vi å gi dere en aktiv dag på museet med blant annet vandreteater, aktivitetsverksted og natursti.

Høstferie:

  • Vi har ulike aktivitet for barn i uke 40, nærmere informasjon kommer.