<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Stortingsvalget 2021

Et stortingsvalg er en høytidsdag for folkestyret. Her har vi samlet våre valgsatsinger med universelle problemstillinger som fortsatt er aktuelle i lang tid etter valgdagen.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Demokratiet i Norge ble til i Rikssalen på Eidsvoll i 1814, og koblinga mellom 1814-historia og muligheter og utfordringer i demokratiet i vår samtid, er kjernen i vårt museumsoppdrag. I ukene før et valg har vi et forsterka fokus på dette gjennom våre skoleomvisninger, førstegangsvelgersamlinger, digitale læringsressurser for skolene og ikke minst vår «Riksdebatt» som du kan se ved å klikke på banneret nedenfor.

Årets Riksdebatt samler flere av Norges største ungdomsorganisasjoner til debatt om unges muligheter til å medvirke, ytre seg og få gjennomslag i dagens politiske kultur. Debatten kan du se ved å klikke på banneret ovenfor. Videofilene er tematisk delt og egner seg godttil undervisning, for de som jobber med ungdom, for de som jobber med politikk og alle andre som ønsker unges deltakelse i demokratiet vårt.