<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Tilgjengelighet

Eidsvollsbygningen

Eidsvollsbygningen er tilrettelagt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede med trappeheis inn i kjelleretasjen, trappefri adkomst til 1. etasje og heis mellom 1. og 2. etasje (der Rikssalen ligger). Meld fra ved ankomst (når dere velger hvilken omvisning dere vil delta på), så skal vi legge til rette for dette.

Vi har bærbare klappstoler for de som trenger hvile under omvisninger.

Parkeringsplasser merket med HC-symbol finnes på hoved-parkeringsplassen og utenfor inngangen til Wergelands Hus/Kafé Standpunkt. Herifra er det en slak, tilrettelagt grusveg fram til inngangen.

Publikumssenteret Wergelands Hus

Wergelands Hus inneholder resepsjon, Kafe Standpunkt og utstillingsareal. Huset har planfri adgang både inn i senteret og til Kafé Standpunkt, og rullestol-heis mellom to nivå i utstillingsarealer.

HC-toalett

Det er to HC-toaletter på museumsområdet: Ett i Nordre Paviljong ved Eidsvollsbygningen og ett i publikumssenteret Wergelands Hus.

Teleslynge

Det er teleslyngesystem i Eidsvollsbygningen som gjør at hørselshemmede kan følge omvisninger. Meld fra ved ankomst (når dere velger hvilken omvisning dere vil delta på), så skal vi legge til rette for dette.