<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Skoletilbud

 • (Foto/Photo)
  1/5
  (Bilde 1 av 5)
 • (Foto/Photo)
  2/5
  (Bilde 2 av 5)
 • (Foto/Photo)
  3/5
  (Bilde 3 av 5)
 • (Foto/Photo)
  4/5
  (Bilde 4 av 5)
 • (Foto/Photo)
  5/5
  (Bilde 5 av 5)

Omvisninger i Eidsvollsbygningen

Eidsvollsbygningen er en opplevelsesrik læringsarena der skoler og barnehager har gratis adgang. Vi har åpent hele året, og har tilpassede omvisninger som oppfyller relevante kompetansemål i læreplanene for hele utdanningsløpet. Vi jobber metodisk med elevers utvikling av demokratisk kompetanse. Grunnloven og 1814-historien er vårt unike utgangspunkt for læring som styrker elevenes demokratiforståelse og deres evne til å delta i et demokratiske fellesskap. Dette inspirerer oss som pedagoger til å utvikle engasjerende skoletilbud der vi vektlegger dialog og refleksjon. 

Velkommen til oss for en lærerik dag på historisk grunn! Har dere ikke mulighet til å komme til oss, kan vi tilby omvisninger og oppgaver på nett og nett-treff med en av våre formidlere i Rikssalen via for eksempel Teams eller Zoom.

Send en e-post (booking@eidsvoll1814.no) eller ring (63 92 22 10) for å booke tid.

katalog2.jpg (Foto/Photo)

Spesialtilbud for vgs-klasser

For de som ønsker et utvidet innhold ut over vårt gratis-opplegg, tilbyr vi alt fra ekstra foredrag til hele fagdagsopplegg. Ta kontakt så tilpasser vi til deres ønsker og budsjett.

Undervisningsressurser

 • Logo Minstemme.no (Foto/Photo)
  1/1

Min stemme er et nettsted med læringsressurser med tematikk knyttet til demokrati og deltagelse, for barn og unge i hele skoleløpet fra førskole til og med videregående skole. Innholdet blir til i samarbeid med mange ulike organisasjoner og bidragsytere. Her finner du artikler, oppgaver, quizer og hele undervisningsopplegg – mye både nynorsk og bokmål. Alt er åpent og gratis å bruke for alle, og krever ingen pålogging. Tjenesten driftes av Eidsvoll 1814 på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet.