<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Skoletilbud

Eidsvollsbygningen og Demokratisenteret for unge er en opplevelsesrik læringsarena, der skoler og barnehager har gratis adgang. Vi har åpent hele året, og har tilbud som oppfyller relevante kompetansemål i Kunnskapsløftet for hele utdanningsløpet.

På grunn av Corona-situasjonen har vi gjort noen endringer på skoleoppleggene våre, slik at det skal være trygt å besøke oss:
- Omvisningene i Eidsvollsbygningen er litt kortere (25 minutter).
- Vi går kun i store rom, slik at vi kan holde avstand.
- Vi kan ta imot 60 elever om dagen.

Hvis dere ikke har mulighet til å komme til oss, kan vi tilby omvisninger og oppgaver på nett og nett-treff i Rikssalen.

Send en e-post (booking@eidsvoll1814.no) eller ring (63 92 22 10) for å booke tid.

Skreddersydde besøksopplegg for alle alderstrinn

Søk om reisetilskudd

 • (Foto/Photo)

Skoleklasser utenfor Oslo og Akershus kan søke om reisetilskudd ved besøk i Eidsvollsbygningen. Det er Eidsvoll kommune som tar imot søknader og administrerer ordningen. 

Les mer om ordningen  her.

Undervisningsressurser

 • Logo Minstemme.no (Foto/Photo)

Min stemme er et nettsted med læringsressurser med tematikk knyttet til demokrati og deltagelse, for barn og unge i hele skoleløpet fra førskole til og med videregående skole. Innholdet blir til i samarbeid med mange ulike organisasjoner og bidragsytere. Her finner du artikler, oppgaver, quizer og hele undervisningsopplegg – mye både nynorsk og bokmål. Alt er åpent og gratis å bruke for alle, og krever ingen pålogging. Tjenesten driftes av Eidsvoll 1814 på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet.

 • (Foto/Photo)
  1/4
 • (Foto/Photo)
  2/4
 • (Foto/Photo)
  3/4
 • (Foto/Photo)
  4/4