<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Skoletilbud

Vi på museet Eidsvoll 1814 har utviklet et unikt tilbud for skoler. Vi kaller det «Ring Rikssalen». Et museumsbesøk kan bidra til dypere læring hos elevene og selv om dere kanskje ikke kan komme til oss denne våren, kan dere allikevel «reise» på museum! Nemlig ved år «ringe» Rikssalen!

Slik gjør dere det:
1. Send en e-post til booking@eidsvoll1814.no for å sette opp tidspunkt og ønsket kommunikasjonsplattform (vi bruker gjerne Teams). Vi sender en kalenderinvitasjon som læreren må godta.
2.Forbered klassen:
Se en av omvisningene vi har lagt ut på vår nettside. Husk at møtet med guiden kun er i Rikssalen, og det er i omvisningsfilmene dere får se andre rom i Eidsvollsbygningen.
Skriv ned spørsmål til guiden. Vi anbefaler ca. 10-15 spørsmål. Bestem hvem av elevene som skal stille spørsmålene.
3. Nå er dagen kommet! Samle elevene i god tid. Trykk «Bli med» på kalenderinvitasjonen. Vi kan bruke inntil 25 minutter.
4. Vi anbefaler etterarbeid og har lagt ut oppgaver dere kan bruke.

Hvis dere heller ønsker å besøke oss på museet, ta kontakt!

Alle våre formidlingstilbud oppfyller relevante kompetansemål i Kunnskapsløftet for hele utdanningsløpet.

E-post: booking@eidsvoll1814.no
Telefon: 63 92 22 10
Vi gleder oss til å høre fra dere!

Undervisningsressurser

 • Logo Minstemme.no (Foto/Photo)
  1/1

Min stemme er et nettsted med læringsressurser med tematikk knyttet til demokrati og deltagelse, for barn og unge i hele skoleløpet fra førskole til og med videregående skole. Innholdet blir til i samarbeid med mange ulike organisasjoner og bidragsytere. Her finner du artikler, oppgaver, quizer og hele undervisningsopplegg – mye både nynorsk og bokmål. Alt er åpent og gratis å bruke for alle, og krever ingen pålogging. Tjenesten driftes av Eidsvoll 1814 på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet.

 • (Foto/Photo)
  1/4
  (Bilde 1 av 4)
 • (Foto/Photo)
  2/4
  (Bilde 2 av 4)
 • (Foto/Photo)
  3/4
  (Bilde 3 av 4)
 • (Foto/Photo)
  4/4
  (Bilde 4 av 4)