<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Ring Rikssalen!

Vi har utviklet et unikt tilbud for skoler. Vi kaller det «Ring Rikssalen».

  •  (Foto/Photo)
    1/2
  • 2/2

Et museumsbesøk kan bidra til dypere læring hos elevene, og et besøk i Eidsvollsbygningen er et minne for livet. Men dersom klassen din ikke kan besøke oss, kan dere likevel «reise» på museum! Ved hjelp av Teams eller Zoom kan dere nemlig få møte en av våre formidlere i selveste Rikssalen – helt gratis!

Slik gjør dere det:

1.    Lag en avtale: Send en e-post til booking@eidsvoll1814.no  for å sette opp tidspunkt.Vi sender en kalenderinvitasjon som læreren må godta. 

 2.    Forbered klassen: Se en av omvisningene vi har lagt ut på vår nettside. Husk at møtet med guiden bare er i Rikssalen, og det er i omvisningsfilmene dere får se andre rom i Eidsvollsbygningen (Filmer finner dere ved å klikke på den gule boksen nedenfor).

Skriv ned spørsmål til guiden. Vi anbefaler ca. 10-15 spørsmål. Bestem hvem av elevene som skal stille spørsmålene.

3.    Ring Rikssalen: Nå er dagen kommet! Samle elevene i god tid. Trykk «Bli med» på kalenderinvitasjonen. Vi kan bruke inntil 25 minutter. 

4.    Lær enda mer: Vi anbefaler å jobbe videre med tema fra møtet med oss og har lagt ut noen oppgaver dere kan bruke sammen med filmene (følg den gule boksen...) 


Vi gleder oss til å høre fra dere.