Hopp til hovedinnhold

Ring Rikssalen!

Vi har utviklet et unikt tilbud for skoler. Vi kaller det «Ring Rikssalen».

  • 1/2
  • 2/2

Et museumsbesøk bidrar til bedre læring og et besøk i Eidsvollsbygningen er et minne for livet. Men dersom klassen din ikke har anledning til å besøke oss, kan dere likevel «reise» på museum! Ved hjelp av Teams eller Zoom kan dere få et møte en av våre formidlere i selveste Rikssalen – helt gratis! 

Slik gjør du det:

1.    Finn et ledig tidspunkt: Her.

 2.    Forbered klassen: Se en av omvisningene vi har lagt ut på vår nettside. Husk at møtet med guiden bare er i Rikssalen, og det er i omvisningsfilmene dere får se andre rom i Eidsvollsbygningen (Filmer finner dere ved å klikke på den gule boksen nedenfor).

Skriv ned spørsmål til guiden. Vi anbefaler ca. 10-15 spørsmål. Bestem hvem av elevene som skal stille spørsmålene.

3.    Ring Rikssalen: Nå er dagen kommet! Samle elevene i god tid. Trykk «Bli med» på kalenderinvitasjonen. Vi kan bruke inntil 25 minutter. 

4.    Lær enda mer: Vi anbefaler å jobbe videre med tema fra møtet med oss og har lagt ut noen oppgaver dere kan bruke sammen med filmene (følg den gule boksen...) 


Vi gleder oss til å høre fra dere. Ved spørsmål og andre henvendelser kontakt booking@eidsvoll1814.no

Se tidspunkt og reserver


Her får du oversikt over ledige tidspunkt, og du kan reservere et til din klasse før du kontakter oss for å bestemme tema og innhold. Ring Rikssalen er gratis for skoleklasser!