Hopp til hovedinnhold

Ring Rikssalen!

Ring Rikssalen gir det lille ekstra når Grunnloven, 1814 og demokrati står på timeplanen. Ved hjelp av Teams eller Zoom kan dere møte en av våre formidlere i selveste Rikssalen – helt gratis!

  • 1/1

Et museumsbesøk bidrar til bedre læring og et besøk i Eidsvollsbygningen er et minne for livet. Men dersom klassen din ikke har anledning til å besøke oss, kan dere likevel «reise» på museum! 

Møt en kunnskapsrik formidler direkte fra Rikssalen via Teams eller Zoom. Vi forteller litt om hva som skjedde de begivenhetsrike ukene i 1814 og svarer på spørsmål fra elevene. Ønsker dere særlig fokus på spesielle tema, gi beskjed på forhånd så tilpasser vi formidlingen. Ring Rikssalen anbefales for elever på 5.-10. trinn.

Slik gjør du det:

1.    Finn et ledig tidspunkt og reserver

 2.    Forbered klassen: Se vår digitale omvisning. Husk at møtet med guiden bare er i Rikssalen, og det er i omvisningsfilmene dere får se andre rom i Eidsvollsbygningen

Skriv ned spørsmål til guiden. Vi anbefaler ca. 10-15 spørsmål. Bestem hvem av elevene som skal stille spørsmålene.

3.    Ring Rikssalen: Nå er dagen kommet! Samle elevene i god tid. Trykk «Bli med» på kalenderinvitasjonen. Vi kan bruke inntil 25 minutter. 

Vi gleder oss til å høre fra dere. Ved spørsmål og andre henvendelser kontakt booking@eidsvoll1814.no

Museum24:Portal - 2024.05.16
Grunnstilsett-versjon: 1