<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Omvisninger i Eidsvollsbygningen

Enkeltpersoner og grupper mindre enn 10 personer:

Eidsvoll 1814 – seks uker som formet Norge: Dette er vår klassiske omvisning. Den handler om de store begivenhetene på Eidsvoll våren 1814 som endret Norge for all ettertid, og la grunnlaget for det norske demokratiet.

112 menn møttes i Eidsvollsbygningen til Norges første folkevalgte forsamling, og i løpet av seks uker ga de landet en grunnlov, erklærte Norge som selvstendig nasjon etter over 400 år i union med Danmark og valgte en konge for landet.

Møtene skjedde i Carsten Ankers herskapelige hjem, og omvisningen viser også de mest karakteristiske og flotte rommene i Eidsvollsbygningen.

Tidsrom: Hele året             Varighet: 45 min

Omvisningstider:

Regelen er at omvisningen starter 30. min over hel time i museets åpningstid.

I mai, juni og juli er det utvidet tilbud med én ekstra omvisning pr. time.

Omvisningen varer 45 minutter, med unntak av siste omvisning for dagen som varer 30 minutter. (starter 30. minutter før stengetid)

Engelsk omvisning: kl.12.30 alle dager i museets åpningstid

Grupper mer enn 10 personer:

Grupper på mer enn 10 personer må bestille omvisning via booking@eidsvoll1814.no og får der tildelt tid for omvisning. Vi har for 2018 laget nye tilbud til grupper med spennende fortellinger og varierte opplevelser. Her kan du velge i ulike temaer for omvisning, der det også er pakker med lunsj  tilpasset temaet i omvisningen. Dette kan du lese mer om i gruppekatalogen for 2018: Nye opplevelser på historisk grunn