<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

UTSOLGT: Intimkonsert med Ole Paus

17. oktober klokka 20.00 spiller Ole Paus konsert i auditoriet i Wergelands Hus. Vi er stolte og glade over å kunne tilby en helt spesiell intimkonsert med en av våre mest folkekjære artister. Lenke til billettsalget finner du nedenfor.

To dager av juni 1970, brukte Ole Paus til å spille inn den første plata si. Og med det startet karrieren til en av våre største og mest folkekjære visesangere. 

Og for en karriere det er. Snart femti år siden debuten, er godt dokumentert gjennom nesten like mange plateutgivelser. Samarbeid med Ketil Bjørnstad, en rekke revyer, Paus-posten, To rustne herrer sammen med Jonas Fjeld, og flere bokutgivelser. Det er et stort kunstnerliv vi får innblikk i når Ole spiller intimkonsert i auditoriet i Wergelands Hus. 

Det blir skjemt og alvor. Paus er en av våre aller ypperste historiefortellere med sanger og tekster som spenner fra det humoristiske og rabulistiske, til noe av det vakreste og næreste som er gitt ut av norske viser. Fra «Jeg reiser alene», «Nå kommer jeg og tar deg» og «I en sofa fra Ikea» til «Innerst i sjelen» og «Mitt lille land» – Ole Paus sine tekster og sanger er allemannseie. 


Konserten blir til i samarbeid med Vidar Pettersen

Billetter:

Konserten finner sted i auditoriet i Wergelands Hus klokka 20.00. 

Kafé Standpunkt åpner dørene allerede klokka 18.00 med alle rettigheter, så her ligger alt til rette for gode opplevelser. Hjertelig velkommen!

Det er dessverre ikke flere ledige billetter til dette arrangementet

  •  (Foto/Photo)