<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Lørdagstoner på Verket

- gratiskonsert med Thomas & Tvilerne duo

Vidar "Piters" Pettersen og Eidsvoll 1814 ønsker igjen velkommen til gratiskonsert og Lørdagstoner på Verket. Vi får besøk av Thomas og Tvilerne i Kafe Standpunkt denne lørdagen.

Thomas Marthon Engevold (vokal og gitar) tar med seg Arnstein Arnesen på gitar, munnspill og vokal, og serverer egne låter med norske tekster. 

Thomas Marthon Engevold har lang fartstid som vokalist og musiker fra ulike konstellasjoner og prosjekter både på Øst,- og Vestlandet. De siste årene har han figurert som banjospiller, gitarist og låtskriver i bluegrass/ americana-bandet “Tabita & Joygrass Reunion”. I 2014 startet arbeidet med åskrive viser med sterke personlige tekster, og på veien har det etablert seg flere musikalske samarbeid.

Albumet "Milestein" kom i fjor høst, og blir beskrevet som vakkert, nært, ærlig og tidvis sårt. Det er musikk med historiene og formidling av tekst i fokus, og som blir jevnlig spilt på radio.
Plata er tilgjengelig på både Spotify og Tidal, og lytter du til den er vi sikker på at du får lyst å høre dette live!

Arrangementet er et «spille for hatten» konsept – og har GRATIS inngang. Ta gjerne med noen kontanter til musikken, hvis du føler for det.

Kafé Standpunkt har åpent fra kl. 11.00
Parkering; nede bak Standpunkt ved Mago B
Velkommen til en hyggelig efta på Verket
Hilsen Eidsvoll 1814 & Vidar Pettersen

  • ThomasTvilerne-presse-1.jpg