<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Lørdagstoner: Jan Dahlen duo

Endelig kan vi starte opp Lørdagstoner igjen, og først ut er Jan Dahlen duo. Nå kan vi møtes, gå på kafe, nyte god kaffe og kaker og lytte til hyggelig musikk. Det høres ut som en god lørdagsettermiddag! 27. november klokka 14.00 i Kafe Standpunkt.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Lørdagstoner

Denne lørdagen serverer Kafe Standpunkt kaffe, kaker og andre godsaker. Konserten med Jan Dahlen duo er, som alltid på våre Lørdagstoner, gratis. Men ta med deg litt penger og bidra med litt når hatten går rundt – hvis du har hatt en hyggelig stund. Og det lover vi at du får! Velkommen.

Jan Dahlen

  •  (Foto/Photo)

Jan er en rutinert artist og låtskriver og til konserten på Kafe Standpunkt har han med seg en musiker ogs tiller som duo. Albumet «Kæm e du?» fra 2018 er foreløpig siste utgivelse fra Jan Dahlen, og føyer seg fint inn i rekken av tidligere utgitte plater der musikken er et tverrsnitt av Jan Dahlens americana-univers med elementer av country, rock og roots. 

Dahlen Startet som visesanger på slutten av 1960-tallet i Kristiansund, flyttet til Oslo i 1974 og deltok på Finn Kalviks «Nøkkelen ligger under matta». I 1981 startet han bandet Jan Dahlen & The Shotgun Riders og ga ut live album fra Club 7 i 1983. Dette albumet «Dirty denims and hungry hearts» kom ut på nytt som en del av prosjektet «Norske albumklassikere på CD» nå i 2021.

Jan deltok på det norske band-aid prosjektet, «Sammen for livet», som fikk en Spellemannspris. Soloalbumet «Hillbilly touch» produsert av Dwight Yoakams produksjonsteam, Dusty Wakeman og Pete Anderson, kom i 1988 og ga en nominasjon til Spellemannsprisen innen country.