Hopp til hovedinnhold

Lørdagstoner: Charles Breakspeare

Gratiskonsert: Vi byr på enda flere «Lørdagstoner på Verket» og denne gangen er det Charles Breakspeare som framfører egne og andres sanger. Og med vel-lyd i øret, en fristende kake og ekstra god kaffe, blir dette en ordentlig god lørdagsettermiddag! Velkommen!

  • Bilde av en mann med grått hår og prikkete skjorte. Han er opplyst av lys i ulike farger, står ved en mikrofon på et stativ og spiller på elgitar. PÅ bildet står også teksten: Lørdagstoner, Charles Breakspeare gratiskonsert i Kafe Standpunkt, lørdag 25. mars kl. 13.00 og til slutt logoen til museet Eidsvoll 1814.

En gang i tida tok Charles med seg gitaren, forlot sitt Storbritannia og flytta til Norge og Romerike. Siden har mange fått oppleve Charles live, og i januar i år prøvde han seg også i «the Voice» på TV2 med en av sine egne låter.

Lørdag 25. mars klokka 13.00 spiller Charles Breakspeare gratiskonsert i Kafe Standpunkt, og i tillegg til egne låter er notepermen fylt med de beste låtene fra James Taylor, Paul Simon, Don McLean, Cat Stevens, Bruce Springsteen og Eagles for å nevne noen.

Kafe Standpunkt tilbyr lekre kaker og høye smørbrød, en rikholdig kaffemeny, nystekte vafler, is og brus, alle rettigheter og en skikkelig god og avslappende lørdagsstemning. Hjertelig velkommen til alle.

Dette er en gratiskonsert med fri inngang uten billetter eller mulighet for reserverte plasser, så kom tidlig så er du sikra stol!

Lørdagstoner er et samarbeid med Vidar "Piters" Pettersen.

«The Voice» 2023

Charles Breakspeare synger sin egen låt «Part of Me» i TV2-programmet «The Voice» i 2023:

  • 1/1