Hopp til hovedinnhold

Lørdagstoner: Birgit Brinck

Gratiskonsert: Årets første «Lørdagstoner på Verket» er det Birgit Brinck som skal trylle fram. Og med vel-lyd i øret, en fristende kake og ekstra god kaffe, blir dette en ordentlig god lørdagsettermiddag! Velkomen!

  • En kvinne sitter på ei brygge med en gitar i fanget. Kvinna er Birgit Brinck. Bak henne ser vi ei elv og et landskap på andre sida av elva.
    1/1

Gratiskonsert på en lørdag ettermiddag er jo en ypperlig måte å bruke helga og kjenne fridagen på kroppen. Her er ingen billetter, så kom tidlig for å være sikker på å få sitteplass!  

Birgit Brinck er visesanger, sangpedagog og låtskriver fra Spikset i Sør-Odal. Hun har sin musikalske utdannelse fra Barrat Dues Musikkinstitutt og har livnært seg som musiker siden 1998. Hun har gitt ut flere album, hovedsakelig med eget låtmateriale. Fra disse kan det nevnes at hennes låt «Til du har glemt deg selv» ble liggende mange uker som nr. 1 på Hedmarkstoppen , NRK Radio i 2002. Hennes siste single utgivelse, fra 2022 «Desember måran» ble også lagt til på NRK Innlandets faste rotasjonsliste for desember.

Konserter med Birgit Brinck vil gi deg god stemning. De er ofte varierte og sammensatte. Hun synger hovedsakelig på norsk og svensk, men det vil nok også dukke opp enkelte låter fra det amerikanske 60 eller 70-tallet. Kjente og kjære sanger hører også med. Så kjente at det er lett å synge med, om du selv liker å synge.

Birgit Brinck har sansen for tekster med mening. I tillegg til hennes egne låter, kan du derfor forvente deg å høre låtskrivere som: Ulf Lundell, Finn Kalvik, Cornelis Vreeswijk og ikke minst Bob Dylan.

Kafe Standpunkt tilbyr et fint utvalg av kaker og smørbrød, en rikholdig kaffemeny, nystekte vafler, is og brus, alle rettigheter og en skikkelig god og avslappende lørdagsstemning. Hjertelig velkommen til alle.Dette er en gratiskonsert med fri inngang uten billetter eller mulighet for reserverte plasser, så kom tidlig så er du sikra stol!

Lørdagstoner er et samarbeid med Vidar "Piters" Pettersen.