Hopp til hovedinnhold

Lørdagstoner på Verket

Velkommen til gratiskonsert i Kafé Standpunkt.

Dette er en gratiskonsert med fri inngang uten billetter eller mulighet for reserverte plasser, så kom tidlig så er du sikra stol!

16. mars: Chris Edgar

Det blir en blandet kompott med svenske Chris Edgar. Alt fra Ulf Lundell, til Bruce Springsteen til noen norske klassikere. Det kan også bli noen egne låter, noen Elvis og noen Creedence også. 

Med sin raspete stemme og sjarm trollbinder Chris Edgar sitt publikum. Han har lang fartstid som bandmedlem og som trubadur i Sverige og Norge. 

20. april: «BERGTATTE» Hyllest til Stein Ove Berg

Stein Ove Berg (1948-2002) var en norsk visesanger og låtskriver fra Kløfta. Han ga ut 8 album med egne sanger i perioden 1948-2002. Blant hans mest kjente sanger er «Manda' morra blues», «Kommer nå» og «Stine Maris vise».

Asbjørn Berg, Sigmund Gundersen, Jan Sjølie, og Eirik Berg er alle tidligere venner og medmusikanter av Stein Ove Berg. De spilte i noen år i gruppa Bergtatte karer som framførte Stein Oves viser krydret med historier om mannens mangfoldige liv. I de siste årene har de vært en trio som blant annet har spilt flere konserter til inntekt for et minnesmerke over Stein Ove som nå er reist på Kløfta. De stiller nå som kvartett. 

OBS: Sist Bergtatte besøkte oss her på Eidsvoll 1914 ble det tidlig fullt og flere måtte snu i døra. Så møt opp tidlig!!!

  • Ansatt i Kafe Standpunkt står bak disken og viser fram kaker

Kafé Standpunkt og museumsbutikken

Kafe Standpunkt tilbyr et fint utvalg av kaker og smørbrød, en rikholdig kaffemeny, nystekte vafler, is og brus, alle rettigheter og en skikkelig god og avslappende lørdagsstemning.

 Hjertelig velkommen til alle!

Hold av datoene!

Flere Lørdagstoner i 2024:

  • 21. september
  • 19. oktober
  • 10. november

Følg med for mer informasjon!

Lørdagstoner på Verket er et samarbeid med Vidar "Piters" Pettersen.

Museum24:Portal - 2024.03.00
Grunnstilsett-versjon: 1