Arbeidsoppgaver
- Tilberede mat for daglig salg og iht. bestillinger
- Varepåfylling og profilutvikling av både kafé og butikk
- Kundeekspedering i både kafé og butikk, anretning, kasse og daglig renhold iht. gjeldende forskrifter
- Annet butikk- og kaféarbeid
- Du må kunne jobbe helger og enkelte kvelder
Stillingen er gradert i henhold til sesong ved Eidsvoll 1814 (mer fra mai til september enn i vinterhalvåret).
Kvalifikasjoner
- Erfaring fra butikk- og/eller kaféarbeid
- Det er en fordel med matlagingserfaring
- Må ha fylt 18 år
Personlige egenskaper
- Gode samarbeidsevner og godt humør
- Gode kunnskaper i norsk, skriftlig og muntlig samt engelsk muntlig
- Systematisk, selvstendig og resultatorientert
- Allsidig, serviceinnstilt og interessert i å drive kafé og butikk i et museum
- Personlig egnethet vektlegges
Vi kan tilby en spennende arbeidsplass i et hyggelig arbeidsmiljø. Arbeidssted er Eidsvoll verk.
Eidsvoll 1814 ønsker at våre ansatte i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i samfunnet. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater med ulik arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss. For stillingen gjelder lønn etter avtale og 6 måneders prøvetid. Fra lønnen trekkes 2 % til Statens Pensjonskasse.
For å høre mer om stillingen kontakt avdelingsdirektør Bård Frydenlund, e-post: bard.frydenlund@eidsvoll1814.no, telefon: 415 40 072.
Søknadsfrist 15.04.2021
Eidsvoll 1814 er en del av Stiftelsen Norsk Folkemuseum og forvalter Eidsvollsbygningen som nasjonalmonument, formidler historien om 1814 og viser den videre utviklingen i norsk politisk historie.