<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Lørdagstoner på Verket: Viser, pop, rock & poesi

Lørdag 12. november klokka 13.00 blir det god stemning, musikk og poesi med June Maribo , Bjørn Olav «Botan» Rønhovde & Vidar Pettersen. Kafe Standpunkt byr på mye godt og gratis inngang!

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Viser, Pop, Rock og Poesi

Botan & June, samboerpar fra Magnor spiller alt fra det amerikanske rockearkivet til egne selvskrevne norske låter. Høyt i kurs står bla. Neil Young , Springsteen, Dylan, Creedence m.fl. så her blir det mulighet til å synge med.

3grepspoet Vidar «Piters» Pettersen leser egne dikt, poesi og historier fra et levd liv – hverdagspoesi. Vidar blir kompet av Botan.

Velkommen til en hyggelig stund på Verket

Lørdagstoner

  •  (Foto/Photo)

Lørdagstoner på Verket er en arena for intimkonserter i Eidsvoll, der en blanding av lokale og mer nasjonale artister byr på uformelle gratiskonserter for den perfekte lørdagsettermiddagen. Konsertene er gratis og har ingen billetter eller mulighet for reserverte plasser, så kom tidlig så er du sikra stol!Vi legger til rette for at folk kan "vippse" til artistene om man ønsker det. Lørdagstoner blir til i samarbeid med Vidar "Piters" Pettersen.

Konsertene foregår i Wergelands Hus der Kafe Standpunkt byr på et fristende utvalg av kaker og smørbrød, en rikholdig kaffemeny, nystekte vafler, is og brus, øl og vin og en skikkelig god og avslappende stemning. Hjertelig velkommen!