<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Stemning og smak av jul

Julebutikken vår er viden kjent for sine håndplukkede kvalitetsvarer, og har du spist på Kafe Standpunkt vet du at maten er hjemmelaget uten snarveier til gode smaker.

Fra 1. november slår vi sammen kafe og butikk slik at dere kan ha juleavslutningen i en helt unik atmosfære. Lyst på en juleavslutning som vil bli husket? Da er dere velkommen til oss!

Vi gir dere den unike opplevelsen

Alle ønsker seg en juleavslutning med noe ekstra – noe unikt. En opplevelse, et hyggelig måltid i stemningsfulle omgivelser der stresset slipper taket og gir rom for de gode samtalene. I år kan du ta med kollegaer, foreningen eller storfamilien din til Kafe Standpunkt. Kokken serverer historiske smaker av jul, laget med omtanke og håndlag på vårt eget kjøkken. Kjenn lukta og smakene som minner om din barndoms jul – alt i en bugnende julebutikk som gir den helt unike og gode julestemningen. Slik den bør være.

Eidsvoll 1814s julelunsj – et rikholdig utvalg av klassisk, hjemmelaget julemat, koster for grupper (minimum ti personer) 380,- per person + drikke. Vi har alle rettigheter.


Vi tilpasser for dere

Vil dere se noe spesielt i Eidsvollsbygningen, eller få en full guidet runde? Vil dere ha noe i tillegg til menyen vår, på tallerken, i glasset eller til dessert? Ønsker dere et foredrag eller faglig innhold? Når vil dere komme og når vil dere dra? Ta kontakt med oss så tilpasser vi så godt vi kan!

For spørsmål og bestilling:

Telefon 63 92 22 10 eller e-post til booking@eidsvoll1814.no

Hjertelig velkommen!