<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Jul i Eidsvollsbygningen

For 22. gang inviterer vi til julepyntet Eidsvollsbygning. Unn deg fri fra julestria, kjenn på julestemninga og opplev jul på Værket!

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Smittevern og programendringer

Vi har i samråd med kommunelegen, kommet til at vi må gjøre noen endringer for Jul i Eidsvollsbygningen:

  • For å overholde meter´n, slipper vi bare inntil 50 personer inn i Eidsvollsbygningen per time. Når du kommer kjøper du billett til den timen du ønsker. Må du vente, kan vi anbefale utstillingen Revolusjonstid, kafe Standpunkt og museumsbutikken i Wergelands Hus.
  • Konsertene blir for de som har billett til Eidsvollsbygningen den timen hver konsert skjer. Se programmet nedenfor.
  • Barnetilbudet «Den skumle julenatta» utgår, men historiene om gammel overtro og julefeiring i gamle dager blir likevel fortalt i spisskammerset i kjelleren, så kom innom!

Den gode, gammeldagse julestemningen finner du i Eidsvollsbygningen denne ene helgen i desember. Levende lys, julepyntede festbord, julebakst i vedfyrt ovn i kjelleren, våre fineste julesanger i en konsert og allsang i Rikssalen og masse varm, god julestemning.

Kafe Standpunkt serverer gode julesmaken og i Wergelands Hus finner du også Museumsbutikken breddfull av vakre og særegne julevarer – ting du ikke finner så mange andre steder. Det arrangeres julemarked i Stallgården samtidig med vårt arrangement. 


Program for Jul i Eidsvollsbygningen, lørdag og søndag:

I samråd med kommunelegen har vi funnet en løsning for å kunne Jul i Eidsvollsbygningen. Dette er det vi kan gjennomføre:

11.00: Kafe Standpunkt og Museumsbutikken åpner.
12.00: Eidsvollsbygningen åpner.Utstilling av gammelt glass fra Hurdal, Carsten Ankers originale finservise i spisestuen og fru Anker tar imot gjester i sine i værelser. Smak julebakst laget i vedfyrt ovn i kjelleren, se Eidsvollsbygningen opplyst av levende lys og kjenn på julestemningen.
13.10: Liten julekonsert i Rikssalen. Mona Julsrud og Ingrid Grimdalen synger historiske julesanger.
15.10: Liten julekonsert i Rikssalen. Mona Julsrud og Ingrid Grimdalen synger historiske julesanger.
16.30: Allsang i Rikssalen. Vi avslutter dagen med kjente julesanger. Bli med og syng med oss