<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Jul i Museumsbutikken og Kafe Standpunkt

Hos oss finner du den gode julestemninga og julefreden, så unn deg en pust i pakken i førjuls-stria!

  •  (Foto/Photo)

Velkommen!

Trenger du litt klassisk julestemning? Kanskje leter du etter julegaver du ikke finner alle andre steder? Da bør du besøke Wergelands Hus. 

Fra den 14. november er Museumsbutikken fylt opp med spennende julevarer, noen så unike at de bare fins akkurat hos oss. Her kan du få gavepakninger med lokalt håndverk og lokale godsaker, eller kanskje du har lyst på Eidsvollsbygningen som juletre-kule? 

Kafe Standpunkt er også julepynta og på menyen står både julesmørbrød, kald juletallerken og god, hjemmelaga julegrøt. Pepperkaker har vi også, og god juleatmosfære i fred og ro fra kjøpesenterjaget.


Gruppetilbud på julelunch

I år er det mange som ikke får arrangert sine tradisjonelle julebord i bedriften eller som ikke har plass til venneselskapet hjemme når man skal overholde smittevernreglene. Da kan du kontakte oss. Vi tilbyr julelunch for bedrifter og grupper på inntil 20 personer i Kafe Standpunkt, med hjemmelaget julemat og ønsket drikke (alle rettigheter).

Ta kontakt for mer informasjon og bestilling: 
Tlf: 63 92 22 10 E-post: booking@eidsvoll1814.no 


Smittevern

Vi følger alle anbefalte smittevernstiltak. Derfor registrerer vi alle våre besøkende, har pleksiglass på ekspedisjonspunkter, håndspridispensere, utvidet rengjøring og ingen selvbetjening. Alt for at du skal kjenne deg trygg når du besøker oss.