<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Fortellerstund ved grua

En gammeldags opplevelse: Kos deg med småkaker i kremmerhus i det koselige kjøkkenet i Eidsvollsbygningen. Det er fyr i grua, kaffekjelen småputrer og i lyset av tente stearinlys fortelles historier som har vært fortalt i mange hundre år.

  •  (Foto/Photo)

I kjelleren i Eidsvollsbygningen er det fyr i grua. Kjøkkenet ønsker deg velkommen fylt med lukta av bakst og ved. Barna får kremmerhus med småkaker til kos, og kokka er glad for besøk og forteller gjerne historier – historier som underholder, historier som skremmer og som sier hvordan du bør oppføre deg for at det skal gå deg godt her i livet.

Vi tar smittevern på alvor. Dette tilbudet har plassbegrensning på 10 deltakere per fortellerstund, og billettene selges på forhånd. Vi håper du finner en dato og et klokkeslett som passer for dere. Du kjøper billetter ved å følge lenka nedenfor.


Billetten gir deg:

  • Reservert plass til "Fortellerstund ved grua" på tidspunktet angitt på billetten. 
  • Adgang til hele Wergelands Hus inkludert Demokratisenteret og utstillingen "Ikoniske Nasjonalsymboler – Trumbull og Wergeland". 
  • Omvisning i Eidsvollsbygningen. Meld deg i resepsjonen i Wergelands Hus for å få omvisnings-tidspunkt. Gruppestørrelser og omvisningstilbudet er smitteverntilpasset.