<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Førjulsomvisninger i Eidsvollsbygningen

Leiter du etter julestemning? Vi tror at du vil finne den hos oss hvis du blir med på en stemningsfull førjulsomvisning i Eidsvollsbygningen. En omvisning for inntil fem personer bestiller du på denne nettsida. Se nedenfor.

 • (Foto/Photo)
  1/3
 • (Foto/Photo)
  2/3
 • (Foto/Photo)
  3/3

Ordentlig julestemning

Den gammeldagse julestemninga, den finner du hos oss. På lørdager og søndager, de tre første adventshelgene – til og med luciadagen 13.desember, tilbyr vi juleomvisninger i Eidsvollsbygningen. Vi har pynta til jul, og du får oppleve hvordan jula var hos Ankerfamilien og høre om hvordan borgerskapet feira jul på begynnelsen av 1800-tallet. 

Gå i vakre, julepyntede rom og se de juledekkede bordene, også ett med selveste Carsten Ankers porselens-servise. Det blir en helt egen atmosfære i slike gamle, historiske hus. Skyggene på veggene fra lysene på bordet, og lukta fra kjøkkenet der kokka har tent i grua og forbereder jula. Vi må en tur ned for å hilse på. Slikt opplever du ikke overalt. 

Smittevern

Vi følger alle smittevern-regler, og kan bare tilby denne omvisningen i grupper på inntil fem personer. Derfor tilbyr vi forhåndsbestilling av omvisning. Billettene koster 140,- for voksne og honnør, og 70,- for barn. Følg lenka nedenfor for å bestille din omvisning. Skriv ut din billett og møt opp utenfor hovedinngangen til Eidsvollsbygningen på tidspunktet oppgitt på billetten. 

I Eidsvoll er det fra torsdag 26. november innført munnbindplikt. Dette gjelder også innendørs hos oss. unntatt er barn under ungdomsskolealder og personer som av medisinske årsaker ikke kan bruke munnbind. Du kan også ta av munnbindet når du sitter til bords i Kafe Standpunkt. Disse tiltakene må dessverre til for at vi skal gi deg en trygt og godt besøk hos oss. Ønsker du å lese mer om alle våre smitteverntiltak, finner du det her:

Bestilling av din førjulsomvisning:

Klikk på knappen og velg ditt tidspunkt for juleomvisning i Eidsvollsbygningen.