<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Engasjement som Koordinator - Min Stemme

Vi ønsker oss en koordinator for minstemme.no, et nettsted om demokrati og deltakelsele i form av læringsressurser for skoleverket. Koordinatorstillingen er et seks måneders engasjement, med mulighet for forlengelse.

  •  (Foto/Photo)

Min Stemme (minstemme.no) er et nettsted for læringsressurser om demokrati og deltagelse for skoler og barnehager. Nettstedet ble lansert I 2013 og driftsansvaret ble gitt Eidsvoll 1814 fra 2016. Behovet for oppdaterte læringsressurser for demokratilæring og aktivt medborgerskap øker, og bruken av nettstedet har hatt betydelig oppgang de senere årene. Eidsvoll 1814 formidler historien om 1814 og den norske grunnloven, og har et særskilt fokus på dagsaktuelle demokratiske utfordringer. Vi ansetter nå en koordinator for nettstedet i et seks måneders engasjement, med mulighet for forlengelse.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Ansvaret for innhold og publiseringer
  • Kontinuerlig utvikling av nettstedet som en relevant og viktig læringsressurs for skoler - og barnehager
  • Utvikling av innhold og læringsressurser tilpasset årstrinn, fag og kompetansemål mot skolesektoren til og med videregående
  • Ansvar for oppfølging av nettstedets funksjonalitet og design

 Stillingen vil også involveres i andre utviklingsoppgaver ved Eidsvoll 1814 etter nærmere avtale.

 

Kvalifikasjoner

  • Utdanning og erfaring innen pedagogikk og kommunikasjon
  • Faglig fordypning innen samfunnsfag er en fordel, men samfunnsengasjerte søkere med andre fagdisipliner er også av interesse
  • God IKT-kompetanse. Det er fordelaktig med kjennskap til CMS-systemer, og Adobe-programmer som f.eks. Photoshop, InDesign og Premiere.
  • Erfaring fra foto- og videoproduksjon er en fordel

 

Personlige egenskaper

Vi søker deg som har interesse for samfunnsspørsmål, demokratilæring og skole-/utdanningssektoren. Evne til selvstendig jobbing, og kunne jobbe målrettet og strukturert er en fordel, samt evne til stadig å utvikle og fornye. Gode samarbeidsevner forutsettes, og personlig egnethet vektlegges.

Vi kan tilby et hyggelig, kreativt og engasjerende arbeidsmiljø. Arbeidssted er Eidsvoll verk. For engasjementet gjelder lønn etter avtale. Fra lønnen trekkes 2 % til Statens Pensjonskasse. Stiftelsen Norsk Folkemuseum er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.

Nærmere opplysninger fås ved å kontakte kommunikasjonsrådgiver ved Eidsvoll 1814, Torbjørn Ellingsen, telefon 90 08 40 50, e-post: torbjorn.ellingsen@eidsvoll1814.no.


Søknadsfrist 20.04.2021

Eidsvoll 1814 er en del av Stiftelsen Norsk Folkemuseum og forvalter Eidsvollsbygningen som nasjonalmonument, formidler historien om 1814 og viser den videre utviklingen i norsk politisk historie.