<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Digitalt besøk i Eidsvollbygningen

Hvorfor feirer vi egentlig 17.mai? Hva skjedde på 17. mai i 1814. Hvem skrev grunnloven og hva står det egentlig i den? Og hvordan så rommet ut der eidsvollsmennene satt og jobbet? Fra 12. mai kan din klasse bli med på nett-treff i selveste Rikssalen. Dere møter en guide som svarer på alle spørsmål dere har om 17. mai og 1814. Tilbudet er gratis.

  •  (Foto/Photo)
  • 2/2

Slik gjør dere det:

1.    Send en e-post til booking@eidsvoll1814.no  for å sette opp tidspunkt (husk at om dere ikke finner ledig tidspunkt kan dere likevel se filmer og løse oppgaver!)  

2.    Forbered klassen:
-    Se en av omvisningene vi har lagt ut på vår nettside (nederst på siden finner dere lenke). For 1. til 4. trinn anbefaler vi Annes omvisning, fra 5. trinn anbefaler vi Elines omvisning og elever i videregående skole bør se Bårds omvisning på norsk for å få en god innføring i tematikken før det digitale møtet.
-    Skriv ned noen spørsmål til guiden. Vi anbefaler ca. 10 spørsmål. Bestem hvem av elevene som skal stille spørsmålene 

3.    Nå er dagen kommet! Samle elevene i god tid. Test ut kamera og lyd. Vi ringer dere på oppsatt tidspunkt. Vi kan bruke inntil 25 minutter. 

4.    Vi anbefaler etterarbeid og har lagt ut noen oppgaver dere kan bruke. 


Vi gleder oss til å høre fra dere.