<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Demokratiets dag 5. september

LO på øvre Romerike har i samarbeid med Eidsvoll 1814, gleden av å invitere alle til Eidsvollsbygningen søndag 5. september.

Stortingsvalget står sentralt i det norske demokratiet, og vi synes en aktivitetsdag bør avholdes der hvor Grunnloven ble laget og Stortinget fikk navnet sitt i 1814. Det blir stands, hvor de fleste partiene er representert. Har kan du snakke med partiene om saker som er viktig for deg.

LO på øvre Romerike stiller også med egen stand, her blir det tid til å stille spørsmål om arbeidslivspolitikk og andre ting du lurer på. 

For barna

Vi har sukkerspinnmaskin og lykkehjul og en liten rebusløype i parken som familien kan gå sammen. I en av paviljongene foran Eidsvollsbygningen vil barna prøve seg på å ta valg – ikke politisk men vanskelig nok. for her får de velge den Twistbiten de liker best, si hva de heter, før de legger twistpapiret opp i en valgurne. Så får vi se hvilken bit som vinner flest stemmer.

Stands-området vil åpne klokken 12.00, mens aktivitetene starter klokken 13.00. vi holder på til klokken 15.00. Museet Eidsvoll 1814 er åpent 11-16.00 med omvisninger, utstillinger, kafé og butikk.