<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Jubileumskonsert: «10år – Men Buicken står her fremdeles»

Tom Stalsberg, Lars Saabye Christensen, Knut Reiersrud og Amund Maarud er herrene bak den velkjente Buicken, og vi er heldige og stolte av å kunne tilby denne jubileumskonserten. Lenke til billetter finner du lenger nede på denne siden. Vi gleder oss!

  • 1/2
  • 2/2

Lars Saabye Christensen, Knut Reiersrud, Amund Maarud og Tom Stalsberg

10 ÅR – MEN BUICKEN STÅR HER FREMDELES


Buicken kjører med poesi på reservetanken og passe mengder rock, blues og jazz i bagasjerommet. De har stort sett spilt for fulle hus, men også for tomme saler og flasker.

Buicken tar oss med på en reise hvor vi blir kjent med ulike skjebner i inn og utland som Saabye Christensen og Tom Stalsberg portretter så levende. Vi skal innom den mørke siden av «The American Dream», hun som gikk nedom og hjem, Laila som serverer brun saus på alle landets veikroer, junkien på 7/11 og Amy som vi tapte.

Forestillingene er varierte med fortellinger tonesatt av musikk i tillegg til egne soloinnslag av musikerne. På scenen er de alltid Lars Saabye Christensen og Tom Stalsberg, i tillegg til to av musikerne. Kveldens musikere er Knut Reiersrud (gitar, vokal) og Amund Maarud (gitar, vokal).

Saabye Christensen og Stalsberg er de to som står for tekstene, som leser tekstene og ellers henger med musikerne som best de kan. Vi lover ingenting, sier de, men det vi lover, ja det holder vi.

Dur er døden, moll er moro

Konserten blir til i samarbeid med Vidar Pettersen

Auditoriet, Wergelands Hus, Eidsvoll 1814.
Dato: 12. mars.
Kafe Standpunkt åpner 18.00,
Dørene til Auditoriet åpner ca 19.45.
Konserten starter kl. 20.00. Ingen plassbestilling.

Billetter: 375,- pr person.

Konserten blir en helt spesiell og intim opplevelse med kun 100 tilgjengelige billetter.Denne konserten er utsolgt. Følg oss på Facebook og på denne nettsiden for å få tidlig informasjon om våre neste arrangement.

Kafe_Stanpunkt_natt_vinter.jpg

Kafe Standpunkt 

Kafe Standpunkt åpner dørene klokka 18.00, og tilbyr god, hjemmelaget mat, kaker, et rikt utvalg kaffe, øl og vin. Her ligger alt til rette for gode opplevelser og en hyggelig helaften. Velkommen!