<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Jubileumskonsert: «10år – Men Buicken står her fremdeles»

Tom Stalsberg, Lars Saabye Christensen, Knut Reiersrud og Amund Maarud er herrene bak den velkjente Buicken, og vi er heldige og stolte av å kunne tilby denne jubileumskonserten. Lenke til billetter finner du lenger nede på denne siden. Vi gleder oss!

KONSERTEN MED BUICKEN ER AVLYST

Vi har i samråd med artistene i Buicken besluttet at konserten «10år – Men Buicken står her fremdeles» på Eidsvoll 1814 avlyses. 

Årsaken er korona-viruset og smitterisikoen slike arrangementer utgjør. Vi er lei oss for at situasjonen er som den er, men dette er et nødvendig skritt å ta av hensyn til både artistene og publikum. 

Alle som har kjøpt billetter har fått tilsendt e-post med informasjon om mulighet for refusjon av kjøpte billetter. Dersom du har kjøpt billett og ikke mottatt e-post, ber vi deg ta kontakt med oss på e-post: booking@eidsvoll1814.no eller telefon: 63 92 22 10

Eidsvoll 1814 og Kafe Standpunkt holder åpent som vanlig. Skulle det komme endringer vil det bli annonsert på våre hjemmesider. 

  • 1/2
  • 2/2

Lars Saabye Christensen, Knut Reiersrud, Amund Maarud og Tom Stalsberg

10 ÅR – MEN BUICKEN STÅR HER FREMDELES


Buicken kjører med poesi på reservetanken og passe mengder rock, blues og jazz i bagasjerommet. De har stort sett spilt for fulle hus, men også for tomme saler og flasker.

Buicken tar oss med på en reise hvor vi blir kjent med ulike skjebner i inn og utland som Saabye Christensen og Tom Stalsberg portretter så levende. Vi skal innom den mørke siden av «The American Dream», hun som gikk nedom og hjem, Laila som serverer brun saus på alle landets veikroer, junkien på 7/11 og Amy som vi tapte.

Forestillingene er varierte med fortellinger tonesatt av musikk i tillegg til egne soloinnslag av musikerne. På scenen er de alltid Lars Saabye Christensen og Tom Stalsberg, i tillegg til to av musikerne. Kveldens musikere er Knut Reiersrud (gitar, vokal) og Amund Maarud (gitar, vokal).

Saabye Christensen og Stalsberg er de to som står for tekstene, som leser tekstene og ellers henger med musikerne som best de kan. Vi lover ingenting, sier de, men det vi lover, ja det holder vi.

Dur er døden, moll er moro

Konserten blir til i samarbeid med Vidar Pettersen

Kafe_Stanpunkt_natt_vinter.jpg

Kafe Standpunkt 

Kafe Standpunkt åpner dørene klokka 18.00, og tilbyr god, hjemmelaget mat, kaker, et rikt utvalg kaffe, øl og vin. Her ligger alt til rette for gode opplevelser og en hyggelig helaften. Velkommen!