<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Bli med på omvisning i Eidsvollsbygningen

I disse korona-tider, er Eidsvollsbygningen stengt. Men det betyr ikke at du ikke kan få omvisning i Eidsvollsbygningen og høre om hendelsene i forkant og under riksforsamlingen i 1814 i en politisk-historisk kontekst!

Selv om du ikke kan komme til oss, ønsker vi gjerne å vise frem Eidsvollsbygningen og fortelle om Grunnloven til deg. Derfor har vi kasta oss rundt og laga omvisnings-filmer for ulike målgrupper, garantert koronafrie og helt gratis. Så Håper du liker dem!

  • Bli med når Bård Frydenlund gir en full omvisning i Eidsvollsbygningen, og hør om hendelsene i forkant og under riksforsamlingen i 1814 i en politisk-historisk kontekst.
  • Eller bli med på en kortere, men likefullt ordentlig omvisning med Eline Birkeland Lorentzen. Denne passer også for barn og ungdom, og vi kan lære om viktige personer for grunnlovsprosessen, og om noen av de viktige paragrafene som er å finne i Grunnloven. VI har også laget Kahoot-quiz som hører til filmen.
  • Anne tok en oppfordring på hælen, og laget en liten omvisning for de yngste. Denne er kort, men vi ser likevel de viktigste rommene, lærer og Grunnloven og 17.mai, og blir med på en liten tur i en av de hemmelige gangene i Eidsvollsbygningen.