<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Forhåndssalg av billetter

For tidsrommet 1. juli til og med 1. august, kan du forhåndskjøpe omvisning i Eidsvollbygningen. Vi har to produkter å velge mellom. En omvisning for voksne og en familieomvisning som også passer for barn.

Hver dag i juli har vi 21 omvisninger i Eidsvollsbygningen. Halvparten av billettene kan forhånds-kjøpes via lenkene nedenfor. De andre selges samme dag, fra billettsalget foran Eidsvollsbygningen. Så til deg som bare kommer innom og til deg som har Stiftelsen Norsk Folkemuseums sommerkort får du billett i billettsalget, men møt tidlig, vi kan bli utsolgt.

Barneaktiviteter_7.jpg (Foto/Photo)

Familieomvisning i Eidsvollsbygningen

Familietilpasset omvising for både store og små. Inkludert også vandreteater for barn (få plass i billettsalget når dere kommer)

5._Museumsguiding_voksne.jpg (Foto/Photo)

Voksenomvisning i Eidsvollsbygningen

Opplev Norges viktigste, historiske hus og historien om 1814 – starten på det frie, selvstendige Norge. 

Inkludert i både voksenbilletter og familiebilletter:

  • Tilpasset omvising i Eidsvollsbygningen på oppgitt tidspunkt (står på billetten)
  • Vandreteateret "De gode hjelperne" spilles 12.00, 13.30 og 15.00 hver dag. Hold av plass i billettsalget utenfor Eidsvollsbygningen (Varighet ca. 35.minutter)
  • Adgang til utstillingen «Revolusjonstid». Her kan du få guidet omvisning klokka 13.30, eller gå på egen hånd når det passer for deg.
  • Adgang til utstillingen «Den nye planeten» når du vil i løpet av dagen
  • Adgang til Eidsvollsgalleriet – Norges største portrettsamling av eidsvollsmenn
  • «Sommerkino» i Auditoriet i Wergelands Hus med flere filmer hver time (se oppslag)
  • Miniforedrag ved vårt nye jernverks-monument utenfor Wergelands Hus. Klokka 11.00 og 15.00 forteller en av våre guider om hvordan Eidsvoll Jernverk, som Eidsvollsbygningen var en del av, fungerte på tidlig 1800-tallet. 

Covid19 og forehold om endringer:

For at du skal føle deg trygg, er våre tilbud alltid tilpasset de til en hver tid gjeldende smittevernsrådene gitt av FHI. Vi tar derfor forbehold om at kjøpte billetter vil endres dersom smittevernregler og råd pålegger oss det, og håper på forståelse for dette.