<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Informasjon om Covid19-tiltak.

 • (Foto/Photo)
  1/1

Eidsvoll 1814 og smittevern:

 • Alle skal holde minst en meter avstand til mennesker utenfor egen kohort.
 • Vi har innskrenket åpningstid, og holder åpent 11.00-15.00 tirsdag - fredag, 11.00-16.00 lørdag og søndag. Mandager holder vi stengt. Åpningstidene gjelder for både Eidsvollsbygningen, Kafe Standpunkt og utstillinger i Wergelands Hus.
 • Omvisninger i Eidsvollsbygningen skjer i begrensede grupper der gruppestørrelser følger råd fra smittevernansvarlig i Eidsvoll kommune. Dette for å gjennomføre omvisningene i henhold til de til en hver tid gjeldende føringene for smittevern fra Folkehelse-instituttet.
 • For å kunne bidra til eventuell smittesporing, registrerer vi navn og telefonnummer til en person i hver familie/gruppe.  Informasjonen blir ikke brukt til andre formål, og blir slettet/makulert etter ti dager
 •  i Kafe Standpunkt har vi redusert antall sitteplasser og økt avstanden mellom bordene, og all selvbetjening som vannkarafler, bestikk, salt/pepper o.l. er fjernet. Dette får du nå fra betjeningen på forespørsel. Vi har satt opp pleksiglass ved kasser/resepsjon og informasjonsplakater ved hovedinngangen. 
 • I Wergelands Hus er det plassert automatiske håndsprit-dispensere ved alle innganger. Vi har økt frekvens på renhold, og vasker toaletter, dørhåndtak og andre berøringsflater jevnlig gjennom dagen.
 • Vi har munnbindpåbud for besøkende og ansatte inne i Wergelands Hus og i Eidsvollsbygningen. Barn under ungdomsskolealder og personer som av medisinske årsaker ikke kan bruke munnbind er unntatt. Når du sitter til bords i Kafe Standpunkt kan du ta av munnbindet.

 
For spørsmål, kontakt direktør Bård Frydenlund, tlf 41 54 00 72, eller kommunikasjonsrådgiver Torbjørn Ellingsen, tlf 90 08 40 50.

Bestillinger

For spørsmål knyttet til bestillinger, ber vi deg sende en e-post til: booking@eidsvoll1814.no