<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Eidsvoll 1814 er åpent igjen!

Det er en stor glede å si at vi har åpent igjen – i tide til nasjonaldagen. Det er særlig viktig for et museum som oss. På grunn av den situasjonen vi er inne i, må vi gjøre oppmerksom på særskilte forhold i tiden som kommer.

Gjeldende restriksjoner fra 12. mai:

  • Åpningstider på Kafé Standpunkt og museet for øvrig er begrenset til kl 11-15 hver dag, med unntak av mandager da vi holder stengt.
  • Kafé Standpunkt vil ha begrenset meny, og vi tilrettelegger for godt smittevern gjennom bruk av avstandsmerking i gulv, pleksiglass ved kasser/resepsjon og fjerning av bord for riktige avstander i kaféområdet inne og ute.
  • Omvisningene vil begrense seg til 10 stk pr gruppe hvor 1 meters avstand kan opprettholdes, og vi organiserer omvisningsrunden i henhold til de føringer som gjelder for smittevern (1 meters avstand, og ingen møtende grupper i bygningen). Vi vil måtte loggføre alle besøkende midlertidig for å kunne bidra i eventuell smittesporing. Åpningsbillett for omvisning vil være kr 100,- inntil videre.
  • Vi vil tilby egen digital omvisning til skoleklasser som erstatning for ekte besøk. Følg lenken for videre framgangsmåte: https://eidsvoll1814.no/digitalt-besok
  • Lokale barnehager og skoleklasser tilbys å ha «før-feiring» i parken utenfor bygningen i uka før 17.mai.
  • Særskilt informasjon om 17.mai vil komme på åpningsdagen tirsdag 12.mai. Årets 17.mai-feiring vil bli helt spesiell. Barnetog og store arrangementer utgår, men vi vil arrangere egne opplegg med samarbeidspartnere, som vil kringkastes og distribueres digitalt. Vi vil ha begrenset åpning med egne åpningstider denne dagen, men morgenarrangementet vil være lukket av smittevernmessige årsaker.

 
Velkommen tilbake!
 

For spørsmål, kontakt direktør Bård Frydenlund, tlf 41 54 00 72, eller kommunikasjonsrådgiver Torbjørn Ellingsen, tlf 90 08 40 50.

Bestillinger

Vi tar imot bestillinger som vanlig, og vil gjennomføre våre tilbud i tråd med de til en hver tid gjeldende smitteverntiltak gitt av myndighetene. Vi tar derfor også forbehold om at bestillinger kan måtte endres dersom restriksjonene blir endret. Bestillinger og spørsmål knyttet til bestillinger kan rettes til booking@eidsvoll1814.no