<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Velkommen til oss!

Vi gleder oss til å se deg, og gjør alt vi kan for at et besøk hos oss blir trygt men likevel spennende. Nedenfor kan du lese om de tilpasninger vi har gjort knyttet til Covid19-utbruddet.

  • 1/1

Eidsvoll 1814 og smittevern:

  • Vi har innskrenket åpningstid denne sommeren, og holder åpent 11.00-16.00 tirsdag - søndag. Mandager holder vi stengt. Åpningstidene gjelder for både Eidsvollsbygningen, Kafe Standpunkt og utstillinger i Wergelands Hus.
  • En billett gir adgang til hele museet med omvisninger og utstillinger både i Eidsvollsbygningen og Wergelands Hus. Billeter koster for voksne kr. 100,- og for barn 50,-. Fordi tilbudet er noe innskrenket, er også billettprisene redusert, og derfor faller andre rabatter ut. 
  • Omvisninger i Eidsvollsbygningen skjer gruppevis, og er nå begrenset til 12 personer pr gruppe for hovedomvisningen og 7 barn pr gruppe for barneomvisningen i kjelleren. Dette for å gjennomføre omvisningene i henhold til de til en hver tid gjeldende føringene for smittevern fra Folkehelse-instituttet (1 meters avstand, og ingen møtende grupper i bygningen).
  • For å kunne bidra til eventuell smittesporing, fører vi logg over besøkende der vi registrerer fornavn og telefonnummer.  Kun en fra hver familie trenger å registrere seg, og informasjonen blir makulert etter ti dager
  • Vi har ikke mulighet til å booke omvisninger for grupper under 10 personer. Møt opp i publikumssenteret Wergelands hus og reserver billett til ønsket omvisning. 
  • Kafé Standpunkt har en noe begrenset meny og vi tilrettelegger for godt smittevern gjennom bruk av avstandsmerking i gulv og reduksjon av antall sitteplasser. All selvbetjening som vannkarafler, bestikk, salt/pepper o.l. er fjernet. Dette får du nå fra betjeningen på forespørsel. Vi har satt opp pleksiglass ved kasser/resepsjon og informasjonsplakater ved hovedinngangen. 
  • I Wergelands Hus er det plassert automatiske håndsprit-dispensere ved alle innganger og toalett. Vi har økt frekvens på renhold, og vasker toaletter, dørhåndtak og andre berøringsflater jevnlig gjennom dagen.

 
Velkommen!
 

For spørsmål, kontakt direktør Bård Frydenlund, tlf 41 54 00 72, eller kommunikasjonsrådgiver Torbjørn Ellingsen, tlf 90 08 40 50.

Bestillinger

For spørsmål knyttet til bestillinger, ber vi deg sende en e-post til: booking@eidsvoll1814.no