<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Konsert 4. april: Benny Borg – Cornelis, Elvis Cash & co (Utsolgt)

4. april spiller Benny Borg sin forestilling Cornelis, Elvis, Cash & co på Kafe Standpunkt. Forestillingen har høstet gjennomgående gode anmeldelser og vi er stolte over å tilby denne på Eidsvoll 1814. Lenke til billettsalg finner du nedenfor.

  •  (Foto/Photo)

Benny Borg markerte i 2014 sitt 40-års jubileum som artist i Norge med konsertforestillingen Cornelis, Elvis, Cash & Co. Nå har han tatt opp igjen suksessforestillingen og besøker Eidsvoll med den torsdag 4.april. 

Med mye humor, og noe alvor, får Benny Borg virkelig vist seg som den allsidige kunstneren han er i denne konsertforestillingen. I upolert trubadurstil byr han opp til allsang når han tar for seg et knippe av de største klassikerne til Cash, Elvis og Cornelis Vreeswijk.Og, som en liten bonus, tar han selvfølgelig med noen av hans egne slagere.

Her får du rett og slett alle de store låtene til tre av verdens største musikere, samt noen norske klassikere i en gripende og ujålete festforestilling. 

Konserten blir til i samarbeid med Vidar Pettersen

Billetter kjøper du her:

Dette blir en helt spesiell og intim konsertopplevelse med kun 100 tilgjengelige. Følg lenken nedenfor for å kjøpe billetter:

  •  (Foto/Photo)

Konserten finner sted i auditoriet i Wergelands Hus klokka 20.00, men Kafé Standpunkt åpner dørene allerede klokka 18.00 med alle rettigheter. Hjertelig velkommen!

5.gif (Foto/Photo)

Fem i VG

Forestillingen har fått veldig god omtale tidligere, og her finner du anmeldelsen fra VG som trillet terning og landet på fem: