<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Bædi & Børdi guider på Eidsvoll 1814!

Med Bædi & Børdi-appen på telefonen, kan du jakte på steder der geita Bædi og fuglen Børdi dukker opp og forteller deg om historien på sitt humoristiske vis.

Appen fins for både Apple og Android-telefoner og er helt gratis. For å bruke den må du åpne appen, og lete ettersmå Bædi & Børdi-skilt i parken ved Eidsvollsbygningen. Når du finner riktig sted og står nær nok, blir Guide knappen aktiv, og du kan spille av lærerike og morsomme animasjonsfilmer på telefonen. Bædi & Bærdi-skiltene må du finne selv, men et hint skal du få: Det er alltid lurt å hilse på dikteren på den store sokkelen. 

I begynnelsen vil det være fire ulike filmer å finne i parken, og senere kommer det fler. Når du har funnet alle, kan du prøve Bædi & Børdi-spillet i appen, eller kjøpe billett til en omvisning i Eidsvollsbygningen guidet av levende mennesker.

Tips:

  • Du må skru på bluetooth, og lyden på telefonen din. 
  • Følsomheten på telefoner varierer, så noen trenger å bevege seg litt rundt i nærheten av skiltet for at telefonen skal plukke opp plasseringa og gi tilgang til guide-knappen.
  • Se opp når du går så du ikke kræsjer.