<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1012619252206265&ev=PageView &noscript=1"/>

Bædi og Børdi guider på Eidsvoll 1814

Vi har fått hjelp av geita Bædi og fuglen Børdi til å fortelle litt om ting på museet, og det gjør de til gangs. Last ned gratis-appen til din iPhone eller Android-telefon, let deg fram til riktig sted i parken og få fortellinger fra museet på en litt annerledes måte...

  •  (Foto/Photo)

Med gratisappen installert på telefonen, har du tilgang til et Bædi og Børdi spill som du kan spille når og hvor du vil – så lenge du får lov av dine foreldre. Men appen har ekstrafunksjoner! Når du er i parken ved Eidsvolslbygningen, vil telefonen åpne nye funksjoner. Løypa begynner ved statuen av Henrik Wergeland og de små filmsekvensene passer godt for de eldste i barnehagen og de på barnetrinnet på skolen.

(Det er ikke alle telefoner som er like følsomme så det er greit å ha med en voksen for å lete. Se etter små Bædi & Børdi skilt og let i området rundt dem).

Appen heter Bædi og Børdi, og kan lastes ned gratis fra Google Play eller Apple Appstore. Den er norskutviklet og har også innhold fra andre museer i Norge. Lykke til!