Hopp til hovedinnhold

Bædi og Børdi guider på Eidsvoll 1814

Vi har fått hjelp av geita Bædi og fuglen Børdi til å fortelle litt om ting på museet, og det gjør de til gangs. Last ned gratis-appen til din iPhone eller Android-telefon, let deg fram til riktig sted i parken og få fortellinger fra museet på en litt annerledes måte...

Med gratisappen installert på telefonen, har du tilgang til et Bædi og Børdi spill som du kan spille når og hvor du vil – så lenge du får lov av dine foreldre. Men appen har ekstrafunksjoner! Når du er i parken ved Eidsvolslbygningen, vil telefonen åpne nye funksjoner. Løypa begynner ved statuen av Henrik Wergeland og de små filmsekvensene passer godt for de eldste i barnehagen og de på barnetrinnet på skolen.

(Det er ikke alle telefoner som er like følsomme så det er greit å ha med en voksen for å lete. Se etter små Bædi & Børdi skilt og let i området rundt dem).

Appen heter Bædi og Børdi, og kan lastes ned gratis fra Google Play eller Apple Appstore. Den er norskutviklet og har også innhold fra andre museer i Norge. Lykke til!